Perfect Catering & Party service a tökéletes rendezvényért

„Ízek és élmények”

Témára hangolt ízek és illatok, melyekkel vendégeid nem tudnak majd betelni.
Kivételes gasztronómiai élmények, melyek valamennyi érzékszerved elkápráztatják.

Kapkodás helyett precíz, költséghatékony szervezés

A catering megszervezésénél számos olyan vártatlan probléma merülhet fel, melyek szakértelem híján hamar sürgető teherré válnak. Az óra ketyeg, a rendezvény napja vészesen közeledik. A teendők pedig végeláthatatlannak tűnnek, egyre csak bonyolódnak. A kapkodás végül a minőség rovására megy. Több időt, pénzt és energiát pazaroltunk el, mint amennyivel az elején terveztünk.
Hogy Te nem akarsz így járni?!
Ne aggódj! Levesszük a szervezés terhét a válladról! A teljes folyamatot végigvisszük, hogy valóban gördülékenyen és simán menjen minden! Dőlj csak hátra: velünk jó kezekben vagy!

Az étkezés örömforrás. Az étkezés kultúra.

Az étel valamennyi érzékszervünkre hatással van: érezzük az illatát, a szánkban a különböző ízeket és textúrákat, a látvány pedig valósággal jóllakatja szemünket, táplálja szépérzékünket. Egy kellemes ebéd vagy vacsora mellett mindig van lehetőség egy jóízű beszélgetésre, kapcsolatok kialakítására és megerősítésére. Persze kizárólag akkor, ha minőségi étel és ital kerül az asztalra, megfelelő köntösbe bújtatva. Ez épp olyan helytálló szűk, családi körben, mint például egy céges konferencián vagy csapatépítésen.

A színvonalas, hibátlan catering szolgáltatás azt üzeni a résztvevők számára:

„Egyedi és különleges vagy, aki valóban számít!”

A Perfect-Event-nél hiszünk a tökéletességben és már számtalanszor meg is valósítottuk.

Biztosítjuk Önnek és munkatársainak

  • az adott rendezvény koncepciójával összehangolt gasztroélményeket,
  • kreatív és költséghatékony megoldásokat,
  • a vonatkozó hatósági előírások ismeretét és betartását,
  • a minőségi nyersanyagokat.

Hagyatkozzon tudásunkra és tapasztalatunkra

Dedikált rendezvényszervezőnk az esemény teljes folyamatát felügyeli és végigkíséri.
Minden rendezvény megköveteli a vele harmonizáló catering élményeket: a felhőtlenül vidám céges buliktól, a családi napoktól, a karácsonyi partikon át, a szigorúan protokolláris eseményekig.

Büféasztalos fogadás (állófogadás, ültetett állófogadás)

Változatos, közkedvelt vendéglátási forma, mert bőséges választékot ad, dekoratív, elegáns, stílusos, bármely koncepcióba beleilleszthető. Szinte bármilyen helyszínen megvalósítható. Kötetlen mégis elegáns társasági esemény. Étel és italkínálatát tekintve csak a fantázia szab határt.

Családi nap

Nagy létszámú szabadtéri céges családi és sport rendezvények catering ellátása. Akár több ezer fő kiszolgálására is alkalmas. Elsősorban főétkezést, de igény esetén egész napos ellátást biztosítunk. Egyszerű, laktató egy tál ételektől a komplett helyben grillezett ételspecialitásokig, kínálatunk minden igény kielégítésére alkalmas.

Grill party

A helyszínen látványpultban vagy bográcsban készülnek a frissensültek és az íncsiklandó grillezett specialitások. Hangulatos, családias, szabadtéri vendéglátási forma. Alacsony létszámú csapatépítésektől a több száz fős szabadtéri rendezvényekig ajánljuk.

Gála vacsora / díszétkezés

A legelegánsabb vendéglátási forma. Elegancia és különleges gasztronómiai élmény, minőségi gasztronómiai szolgáltatás és protokoll – ünnepi köntösben. Különleges ünnepi alkalmakra – kifogástalan vendéglátással állunk az Ön rendelkezésére.

Konferencia

Munkaebéd, konferenciák, megbeszélések, workshop-ok vendéglátási formája. Könnyen emészthető, modern ételkínálat jellemzi, amit a vendégek az erre szánt, általában rövid idő alatt kényelmesen fogyaszthatnak. Az étkezés minden elemében alkalmazkodik a programhoz.

Szendvicsparti

Dekoratív szendvicsek, esetleg salátával, desszerttel kiegészítve. Gyors, laktató kínálatukat tekintve, lehet uzsonna vagy tízórai, egy programhoz kapcsolódó figyelmesség, de akár főétkezés is.

Koktélparty / figer food party

Elegáns, trendi, minden igényt kielégítő kommunikatív rendezvényforma. Változatos íz világával, az ételek különleges megjelenésével napjaink és az elmúlt évek kedvelt fogadási formája, mely az elegáns étkezés mellett teljes értékű kiszolgálója a társasági eseményeknek.

Esküvői vacsora

Pont olyan, mint amit szeretne. Lehet büfé asztalos, felszolgált vagy klasszikus bőségtálas. Lehet modern, és lehet tradicionális. Meghatározó a bőséges laktató kínálat. Elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy élete talán legfontosabb eseményét minden elemében felejthetetlen élménnyé tegyük. Pont olyanná, amilyenné szeretné.